Medarbejdere

Alle medarbejdere oprettes i systemet med identifikation, navn og adresse, fødselsdag, medarbejdergruppering o.s.v. De enkelte medarbejdere kan derefter tilknyttes en eller flere profiler, hvorefter de er i stand til at logge på systemet ved angivelse af den relaterede adgangskode. De oprettede medarbejdere er således en integreret del af hele MERA's dokumentstyring og anden medarbejderafhængig behandling.

Hver medarbejder har en postkasse i systemet, hvor igennem al sporadisk dataoverførsel til og fra medarbejderen effektueres. Når en medarbejder logger på systemet tømmes postkassen, og udestående data overføres automatisk, hvorefter al ny trafik foretages øjeblikkeligt.

Herudover kan man på medarbejderen angive:

  • Printgruppe Hvis andre medarbejdere initiere udskrifter, som skal udskrives hos denne medarbejder.
  • E-mail adresse Anvendes i forbindelse med identifikation af modtageren på indkommende e-mail til medarbejderen og afsender på udgående
  • Ansættelsesforhold Hvem medarbejderen er ansat under, som anvendes i forbindelse med visning af firmastruktur og indkøbsrekvisitionsstyring. Ansættelsesdato og eventuelt ophør og hvem, som har erstattet medarbejderen.
  • Signatur og tekst til hhv. e-mail og udskrifter af f.eks. tilbud o.lign.

Hos mera.dk anvender vi cookies. Læs  Hide